A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

У Дашівській ОТГ - новий шкільний автобус!

Дата: 16.09.2020 08:59
Кількість переглядів: 32

В п'ятницю,11 вересня 2020 року, шкільний автопарк Дашівської громади поповнився ще одним автобусом. Віднині учні Дашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів матимуть можливість комфортного та безпечного під'їзду до  закладу освіти.

На урочисте вручення нового шкільного автотранспорту завітали голова Іллінецької РДА Богдан Кузнец, Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко, начальник відділу освіти Ольга Долгова.

"Придбання нового шкільного транспорту для закладів освіти громади - це крок до створення належних безпечних умов для підвезення учнів, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості та можливість брати участь у спортивних змаганнях, конкурсах та різноманітних заходах.Це вже другий шкільний автобус, який ми придбали для закладів освіти громади"- зазначив очільник громади Сергій Тітаренко. 

  В свою чергу  директор школи Кульков О.П. від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, батьків, подякував голові громади  та усім, хто долучився до придбання  автобуса, за чудовий подарунок школі.

 

                                               

Придбали шкільний автобус в рамках Державної програми на умовах співфінансування.Вартість автобуса 1851,8 тис. грн., з них з державного бюджету було виділено 1031,8 тис. грн., 455,3 тис.грн.– залишок освітньої субвенції, 364,7тис.грн.- кошти місцевого бюджету.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень