A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Відбулось І засідання Молодіжної ради Дашівської ОТГ

Дата: 08.10.2020 09:33
Кількість переглядів: 12

07 жовтня 2020 року відбулося І засідання Молодіжної ради Дашівської ОТГ. На обговорення було винесено питання щодо затвердження регламенту роботи новоствореної ради, створення профільних комітетів, проведення опитування молоді громади та підготовки пропозицій до Плану роботи Молодіжної ради на 2021 рік.

В результаті обговорення  в межах МР створено 3 профільних комітети:

*культура, спорт, туризм

*освіта

*екологія

Затверджено регламент роботи, бланк Молодіжної ради, розглянуто пропозиції щодо Плану роботи на 2021 рік, обговорено деталі опитування молоді населення.

Першим запланованим  заходом Молодіжної ради стане онлайн-тренінг для учнів 8-11 класів та студентської молоді  з фінансової грамотності, організованого спільно з волонтером Корпусу Миру Білом Олсеном. Учасники матимуть можливість отримати цікаві та корисні практичні знання з фінансової грамотності та можливість поспілкуватися англійською на різні теми із носієм мови.

Окрім того, учасники засідання обговорили участь членів Молодіжної ради у навчальному тренінгу «Роль молоді у становленні громадянського суспільства: інструменти впливу на прийняття рішень місцевою владою», який відбудеться 15 жовтня у КЗ «ВОМЦ «Квадрат».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень