A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

УВАГА!ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 24.03.2020 10:37
Кількість переглядів: 16

 

 

Шановні жителі Дашівської  громади !

 

Cьогодні ми  з вами переживаємо дуже складний та важкий  період нашого життя, коли свідомість кожного з нас може врятувати багатьох людей і тримати ситуацію під контролем. Тому, в першу чергу, ми звертаємось до наших односельчан, які повернулись із-за кордону з проханням дотриматись   САМОІЗОЛЯЦІЇ  не менше 14 днів з дня повернення, навіть при доброму самопочутті. Наполегливо просимо ВАС утриматись від контактів у колах родини та покидати власні домівки. При перших ознаках захворювання ТЕРМІНОВО звертатись до сімейних лікарів. Таким чином ВИ збережете себе та життя і здоров’я своїх рідних.

Також звертаємось до всіх жителів Дашівської громади та  переконливо просимо ВАС на час карантину зберігати спокій, толерантність та повагу один до одного. Переконливо просимо ВАС залишатись вдома, полишати домівки лише у разі крайньої необхідності, а саме: придбання ліків та продуктів харчування.  У повній ізоляції повинні перебувати люди похилого віку та люди з хронічними захворюваннями, оскільки вони  знаходяться у зоні найбільшого ризику. Тому звертаємось до молодшого покоління з проханням  забезпечити своїх рідних та близьких предметами першої необхідності.

Сьогодні весь світ стоїть перед небаченою страшною небезпекою, що несе загрозу життю та здоров’ю мільйонів людей.  Порятунок від коронавірусу COVID-19 в руках кожного з НАС. Маємо  велику надію, що всі мешканці громади зрозуміють всю серйозність ситуації та відповідальність кожного за наслідки наших дій.  Дослухайтесь до рекомендацій лікарів та ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА, лише це в даній ситуації дасть можливість  запобігти поширенню коронавірусу та зберегти наші життя.

 

Виконавчий комітет

Дашівської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень