A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Візит очільниці Управління культури і мистецтв Вінницької ОДА до Дашівської ОТГ

Дата: 15.07.2020 11:31
Кількість переглядів: 23

З метою ознайомлення з роботою галузі культури громади, оцінки перспективи розвитку галузі в умовах децентралізації 14 липня 2020 року до Дашівської ОТГ завітала Ольга Дернова – начальник управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації.

В рамках візиту делегація управління у складі начальника управління - Дернової О.М., заступника начальника управління – начальника відділу культурно-масової роботи та креативних індустрій - Циганкова О.О. та голови Вінницької обласної організації профспілки працівників культури -Побережної Т.І. спільно з секретарем Дашівської селищної ради Світланою Войченко, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольгою Долговою, заступником начальника Надією Крилатою обговорили стан та перспективи розвитку надання культурно-освітніх послуг в Дашівській громаді, зміцнення матеріально-технічної бази закладів культури, розвиток туристичної галузі Дашівщини.

Завершився візит екскурсією до  рекреаційної зони "Острів кохання", яка стала першим щаблем у розвитку туристичного маршруту громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень