A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Затверджено Програму "Молодь Дашівщини" на 2021 рік

Дата: 05.05.2021 11:35
Кількість переглядів: 20

Рішення 6 сесії Дашівської селищної ради 8 скликання від 28 квітня 2021 року у Дашівської громаді затверджено програму «Молодь Дашівщини» на 2021 рік. Програму розроблено відділом освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради у співпраці із Молодіжною радою при Дашівській селищній раді.

Метою Програми є створення належних умов для самореалізацїї та всебічного творчого розвитку кожної молодої людини, реалізації інноваційного потенціалу молоді у всіх сферах суспільного життя, формування її громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості, активного залучення до суспільно-громадського життя громади, з урахуванням вікових, індивідуальних, соціальних, творчих, інтелектуальних потреб та запитів шляхом підтримки та розвитку пріоритетних напрямків та актуальних для молоді форм і форматів роботи.

Реалізація Програми відбуватиметься за такими пріоритетними напрямами:

Пріоритет 1. Відродження національно- патріотичного виховання, утвердження громадянської свідомості і активної позиції молоді .

Пріоритет 2. Підтримка ініціатив молоді, створення умов для її творчого і духовного розвитку, інтелектуального самовдосконалення .

Пріоритет 3. Популяризація та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров'я серед молоді.

Пріоритет 4. Набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти (розвиток неформальної освіти).

Пріоритет 5. Створення умов, спрямованих на працевлаштування молоді, забезпечення партнерської підтримки молоді з тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Пріоритет 6. Надання підтримки інститутам громадянського суспільства.

Пріоритет 7.Налагодження міжрегіональних та міжнародних зв’язків, підтримка та стимулювання обдарованої молоді.

Пріоритет 9.Інформаційне забезпечення державної політики у молодіжній сфері

Пріоритет 10.Підтримка молоді мистецьких шкіл, закладів освіти; заохочення молоді громади  до робіт в реалізації молодіжної політики, волонтерській діяльності, реалізації соціальних проєктів тощо

Пріоритет 11. Формування екологічної культури, бережного ставлення до навколишнього середовища.

Кожен з цих напрямів втілюється у низку заходів. Видатки на виконання Програми здійснюватимуться в межах затверджених бюджетних асигнувань місцевого бюджету на відповідну галузь та інших джерел, не заборонених законодавством. Програму передбачається реалізувати протягом 2021 року.

Посилання на Програму:

https://rada.info/upload/users_files/41420649/3658276c54d2425cdea69cfb5fe7d62d.pdf

https://rada.info/upload/users_files/41420649/d960bf9f28597fe4d1d613e9dfa9ce69.docx

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень