A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Учні Білківської ЗОШ здобули ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської акції "Українська революція:100 років надії і боротьби"

Дата: 11.02.2021 12:19
Кількість переглядів: 26

    У лютому 2021 року Вінницьким обласним центром туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій підведено підсумки Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція:100 років надії і боротьби».

                                                         

  Учасники Акції проводили дослідження за 5 напрямками: «Українська революція – доба національного державотворення», «Боротьба українців проти більшовицької диктатури та військової агресії Росії», «Український національний визвольний рух 1930-х років, періоду Другої світової війни та у повоєнні роки», «Дисидентський рух опору комуністичному тоталітарному режимові», «Українська державність: від Революції на граніті до Революції  Гідності».

На обласний тур Акції представлено 41 роботу учнів та учнівських колективів.

Члени  журі відзначили глибину розкриття обраної теми робіт, значущість, вдале поєднання текстового опису та зібраного архівного матеріалу, копій документів, фотографій, що підтверджують пошуковий характер дослідження.

 

За рішенням обласного журі  робота учнів 9 класу

 Білківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

                 Бондара Олександра та Шавкуна Олександра                

(напрям «Дисидентський рух опору комуністичному тоталітарному режимові»)

здобула ІІ місце!

 

Щирі вітання призерам та їх наставнику – вчителю історії Білківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мельник Людмилі Степанівні! Бажаємо натхнення, плідної праці та нових здобутків!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень