A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Стартував Всеукраїнський конкурс "Охорона праці очима дітей"

Дата: 29.12.2021 13:55
Кількість переглядів: 25

Іллінецьке відділення  управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області закликає освітян, профспілки, органи місцевого самоврядування, дитячі та молодіжні громадські організації, а також yciх, хто опікується питаннями виховання свідомо-активної молоді в Дашівській громаді до організації та проведеня     Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка   «Охорона праці очима дітей»-2022.

Мета Конкурсу - привернення уваги кожної родини, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці на виробництві, усвідомлення цінності власного життя і здоров’я та життя оточуючих, сприянню розвитку дитячої творчості, формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя.

 Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка  «Охорони праці очима дітей» організовує і проводить ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці. Захід присвячується Дню охорони праці в Україні, який щорічно відзначають 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці.

Учасниками Конкурсу є учні,  вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів трьох вікових груп:

перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;

друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;

третя група – автори робіт віком від15 до 18 років .

Тематика:

Безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності:, сільському, лісовому, деревообробній промисловості та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, протидія COVID-19 на робочих місцях та в побуті.

Вимоги до малюнка:

На Конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір роботи не має бути більшим за формат А-2. На зворотному боці кожної конкурсної роботи (або як додаток до неї) потрібно зазначити розбірливо українською мовою:

– назву роботи;

– прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;

– місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу;

– сферу діяльності батьків;

– назву навчального закладу;

– прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

Для підбиття підсумків регіонального туру Конкурсу роботи мають бути надіслані (передані) до Іллінецького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області за адресою м. Іллінці вул. Соборна 22 не пізніше 01 лютого 2022 року, або на  адресу Управління Держпраці у Вінницькій області: 21050, м. Вінниця, вул. Магістратська, буд. №37 до 15 лютого 2021 року.

Фінал та нагородження переможців Конкурсу буде проведено у період  з 15 березня по 28 квітня 2022 року у місті Києві.

Бажаємо кожному  учаснику Конкурсу  творчого натхнення, оптимізму, успіхів у всіх починаннях і звершень мрій .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень