A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Відбулись установчі збори Молодіжної ради Дашівської ТГ

Дата: 07.09.2023 14:15
Кількість переглядів: 23

Сьогодні, 07 вересня,  в залі засідань Дашівської селищної ради відбулися установчі збори з формування оновленого складу Молодіжної ради при Дашівській селищній раді. Активна  молодь продовжуватиме брати участь у формуванні та реалізації молодіжної політики в громаді. У засіданні взяли участь заступник начальника ВОКМС Дашівської селищної ради Надія Крилата,члени ініціативної групи зі створення Молодіжної ради, кандидати до складу Молодіжної ради.

До нового складу Молодіжної ради увійшли 17 представників інститутів громадянського суспільства віком від 14 до 35 років.Серед них представники закладів освіти, культури, студентська молодь, працівники закладів та установ. Важливо, що сьогодні серед кандидатів не лише жителі Дашева, а й представники старостинських округів громади, які мають неабияке бажання гуртувати молодь у своїх населених пунктах.

 Шляхом відкритого голосування обрано голову, заступника голови та секретаря  Молодіжної ради.

Очолюватиме новостворену Молодіжну раду місцева активістка, дашівчанка Алла Баранець. Альона Реліцька - заступник голови Молодіжної ради, секретарем Молодіжної ради  обрано Надію Крилату.

Молодіжна рада —важливий крок на шляху реалізації молодіжної політики в громаді. Адже найкраще зрозуміти та вирішити питання молоді, може тільки вона сама.

Вітаємо оновлений склад Молодіжної ради!Вірте в себе, не бійтеся висловлювати свої думки, пропозиції. Бути причетним до розвитку громади, набуваючи при цьому неоціненний досвід – це варто зусиль і часу. Щиро бажаємо успіхів та продуктивної роботи!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень