A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Учні Кальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів долучились до Всесвітнього дня читання вголос

Дата: 21.02.2020 14:27
Кількість переглядів: 42

Вже протягом 11 років у різних країнах світу відзначається Всесвітній день читання вголос. Учасники акцій, присвячених цьому дню, обирають книжку на свій смак, знаходять зацікавлену аудиторію і просто читають вголос.

 

       Цьогоріч цю ініціативу підхопили учні 3-4 класів Кальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Я.Івашкевича  (класоводи Драмарецька Г.П., Мохнатюк І.Й.). Для читання обрали улюблені твори Всеволода Нестайка. Діти читали вголос, обговорювали зміст твору, ділитися враженнями та думками стосовно прочитаного. Захід супроводжувався мультимедійною презентацією про життя і творчість письменника. Окрім читання вголос, учні ознайомилися з виставкою творів письменника, переглянули уривок фільму «Тореодори з Васюківки». 

      «Ми живемо в сучасному світі в добу технологій, які дуже стрімко розвиваються та захоплюють усі сфери нашого життя. Діти захоплюються гаджетами, втрачають цікавість до книги. А   такі заходи надихають дітей і дорослих  більше читати і спілкуватися між собою, обговорювати,ділитися думками, враженнями. Відтепер ця ініціатива стане традиційною у нашій школі»,- зауважила директорка закладу Валентина Поїзд.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень