A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Три заклади освіти Дашівської ТГ братимуть участь у конкурсі "Технологічне майбутнє Вінниччини"

Дата: 28.12.2021 14:39
Кількість переглядів: 15

Три заклади освіти Дашівської ТГ  пройшли конкурсний відбір для участі у проєкті «Технологічне майбутнє Вінниччини»!За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА, в області визначено переможців обласного конкурсу для закладів освіти в рамках проєкту «Технологічне Майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва».

За результатами засідання конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу, що відбулось 23 грудня, участь у проєкті братимуть 50 шкіл області.Серед них 3 ЗЗСО Дашівської громади:
?Дашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
?Городоцький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів
?Китайгородський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Школи-переможці отримують у користування по 10 комплектів з робототехніки для учнів та по 1 ноутбуку, доступ до навчальних програм з основ робототехніки, програмування, розробки web-сайтів та мобільних додатків. Також учні шкіл-переможців зможуть підвищити рівень компетентності з розмовної англійської мови.

Наступним кроком реалізації проєкту буде проведення навчальних семінарів для вчителів шкіл-переможців, на яких вони зможуть підвищити кваліфікацію з основ робототехніки, програмування, створення сайтів та мобільних додатків.

Проєкт «Технологічне Майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва» реалізується в рамках виконання Угоди з Європейським Союзом про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень