A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

У с.Кальник до Дня фізичної культури та спорту відбувся турнір з міні-футболу

Дата: 12.09.2020 15:11
Кількість переглядів: 26

Стогодні,12 вересня 2020, в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту та з нагоди відкриття майданчика зі штучним покриттям, в с.Кальник відбувся турнір з міні-футболу серед дорослих.Цьогоріч участь у змаганнях взяли 5  футбольних команд: ФК «Кальник»,ФК «Дашів»,ФК «Паріївка»,ФК «Джупинівка»,ФК «Будівельник»(м.Іллінці).

На відкритті турніру були присутні очільник громади Сергій Тітаренко,заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Надія Крилата,в.о.директора КЗ «Спорт для всіх» Віталій Дідик,які привітали учасників турніру зі святом та побажали присутнім олімпійського здоров`я,наполегливості, міцності духу,високих спортивних досягнень.

За результатами турніру перемогу здобула футбольна команда “Будівельник»(м.Іллінці), «срібним» призером стала ФК»Паріївка», бронза-у дашівчан(ФК»Дашів»).

Щира вдячність усім учасникам турніру за активність, захоплюючу футбольну гру, пропаганду здорового способу життя!Вдалих усім стартів, переможних поєдинків, щирих вболівальників, життєвих та спортивних перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень