A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Захід до Дня Державності

Дата: 31.07.2023 15:28
Кількість переглядів: 16

В рамках відзначення Дня Української Державності в Дашівській громаді відбувся інформаційно- просвітницький захід «Тисячолітній спадок державності».Захід спрямований на утвердження в свідомості української молоді концепції спадкоємності українського державотворення та розуміння необхідності захисту  української державності як фактору існування української нації.


Сьогодні, коли Україна вкотре виборює право бути незалежною, вільною, суверенною, тема Державності для українців звучить по-особливому.

Серед учасників заходу учнівська молодь, педагоги, представники закладів та установ громади.

Історичний екскурс українського державотворення провела учитель історії Дашівського ліцею Катерина Поліщук. Катерина Олександрівна ознайомила учасників з етапами держвотворення України, спадкоємцями Володимирового Тризубу,традиціями і цінностями українського народу.

Присутні переглянули відеофільм «Історія України за 15 хвилин», перевірили свій рівень знання історії України під час квізу «Державотворення».

До проведення заходу долучилась ГО «Ми -вінниччани».Члени осередку не лише були учасники заходу, а й надали фінансову допомогу для придбання сувенірів та подарунків учасникам квізу.

Завершили захід покладанням квітів до пам’ятної дошки дашівчанину, борцю за незалежність України Йосипу Позичанюку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень