A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Відбувся збір лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Дашівської ТГ

Дата: 11.04.2023 15:29
Кількість переглядів: 21

11 квітня відбувся збір лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Дашівської територіальної громади. У роботі взяли участь лідери учнівського самоврядування, координатори від закладів освіти, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Валентина Головченко та координатор роботи учнівського самоврядування Дашівської громади – Яна Пойта.


      Яна Анатоліївна провела нараду з координаторами, було окреслено основні напрямки і визначено приорітети роботи з лідерами.
      Віце президент Освітньої республіки «РиТМ» Бачило Даша ознайомила присутніх із результатами засідання Учнівської ради Вінниччини, яке було проведено 4 квітня, розповіла про свої враження, поділилася отриманим досвідом. Також Даша організувала майстер-клас з виготовлення янголяток –оберегів для наших захисників, які одразу ж були відправлені нашим воїнам.
     У ході роботи лідери учнівського самоврядування обговорили загальний план роботи на весну, поділилися досвідом організації озеленення пришкільних територій.
     Всі учасники засідання проявили свою активність, творчість, отримали багато позитивних емоцій і гарний заряд енергії для подальшої роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень