A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

У Дашівській громаді відбулась серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 30.08.2023 15:37
Кількість переглядів: 18

Сьогодні, 30 серпня, у Дашівській громаді відбулась традиційна освітянська подія –  серпнева конференція педагогічних працівників.Розпочався захід хвилиною мовчання у  пам’ять про загиблих Захисників та Захисниць, завдяки героїзму та подвигу яких сьогодні освітяни готуються до нового навчального року.

Відкриваючи роботу освітянського форуму, селищний голова Сергій Тітаренко висловив вдячність педагогічній спільноті громади за самовіддану працю у найважчий час для нашої країни. У своєму виступі Сергій Володимирович сфокусував увагу на виконанні заходів безпеки під час планування й організації роботи закладів освіти та наголосив, що разом із викликами часу пріоритетною місією залишається якісний освітній процес.

Підсумки роботи закладів освіти у 2022-2023 навчальному році  у своїй доповіді проаналізувала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Долгова.Разом з тим Ольга Андріївна окреслила основні завдання, реалізація яких буде здійснюватися у 2023/2024 навчальному році:
-створення у закладах освіти максимально безпечних умов освітнього процесу;
-психологічна підтримка учасників освітнього процесу;
-забезпечення продовження здобуття освіти дітьми за місцем їх постійного чи тимчасового перебування;
-продовження впровадження реформи НУШ.

Питання освітніх втрат та шляхів їх подолання, основні акценти та пріоритети виховання громадянина- патріота, підтримки дітей з особливими освітніми потребами, організації роботи закладів дошкільної та позашкільної освіти обговорено в форматі дискусійних панелей.

Почесними грамотами Департаменту гуманітарної політики та відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради відзначено педагогічних працівників за результати атестації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень