A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

В єдності сила:молодіжний форум у Дашівській громаді

Дата: 12.08.2023 15:45
Кількість переглядів: 21

12 серпня увесь світ, а з минулого року і Україна, відзначає свято тих, хто змінює світ – День молоді!
 З нагоди свята у  Дашівській громаді напередодні  відбувся молодіжний форум  «В єдності сила!», який об’єднав  представників молоді з усіх населених пунктів громади.

З вітальним словом до присутніх звернулися селищний голова Сергій Тітаренко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради Ольга Долгова.
«У молоді – наша сила, перспектива та розвиток української держави. Молодь – це той рушій, який спрямовує країну до розвитку та змін. Тож будьте здорові і щасливі! Нехай ніколи не вичерпується ваш оптимізм, творча енергія, віра в добро та успіх !
Бажаю вам мирного сьогодення та процвітаючого майбутнього , світлої долі ,злагоди і здійснення всіх ваших мрій і задумів»,—зазначив у своєму виступі Сергій Володимирович.

Під час молодіжного форуму учасники обговорювали пріоритетні проблеми молоді та оптимальні шляхи їх вирішення, працювали над розробкою практичних механізмів соціального партнерства між молоддю та органами державної влади, окреслили спільні завдання в організації дозвілля молоді в громаді, волонтерській діяльності.

Творчість, креатив, інтелект юнаки та дівчата продемонстрували під час молодіжного квізу.
Завершився захід майстер-класом з виготовлення аромоподушечок, проведений головою Молодіжної ради Аллою Баранець.

Проведений захід — це зародження платформи для спілкування активної, талановитої молоді Дашівської громади,можливості обміну досвідом та ідеями. Також ця зустріч допоможе сформувати єдину команду юної інтелігенції, котра працює і буде працювати над розвитком країни у майбутньому


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень