A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Краще попередити, ніж долати наслідки...

Дата: 21.02.2020 15:47
Кількість переглядів: 14

19.02.2020 року у Білківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась зустріч працівника ювенальної превенції Миронюк Юлії Юріївни з учнями школи.

 

 

З метою набуття особистістю правової компетентності, подолання  помилкових поглядів та переконань, негативних навичок та  звичок  поведінки, ознайомлення учнів із законами України, виховання розуміння цінності особистості кожної дитини, необхідності дотримання її прав і свобод проведено бесіду із учнями 5-11 класів на тему «Адміністративна, кримінальна відповідальність неповнолітніх».  

Діти брали активну участь у бесіді, просили пояснити конкретні правові ситуації, ставили  питання за темою зустрічі.

Директорка закладу, Антоніна Бартко, зазначає, що виховання молодого покоління - це виховання майбутнього кожної держави, і майбутнє залежить не тільки від рівня професійної підготовки цього покоління, але й від його моральних якостей. «Організація бесід і зустрічей учнів  з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона  дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її  в майбутньому.  Краще попередити будь-яку неприємну ситуацію, аніж потім її вирішувати»,-зауважила Антоніна Володимирівна.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень