A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Урочисте відкриття майданчика зі штучним покриттям у с.Кальник

Дата: 11.09.2020 15:50
Кількість переглядів: 35

Віднині кальничани матимуть можливість активно займатися спортом та зміцнювати своє здоров`я. 11 вересня 2020 року відбулось урочисте відкриття майданчика зі штучним покриттям у c.Кальник, який зведено на території Кальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.Я.Івашкевича в рамках Державної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України"(вартістю 1487,5 тис.грн, з них:722,2 тис.грн.-кошти місцевого бюджету).Це вже другий спортивний майданчик зі штучним покриттям, збудований в Дашівській громаді.

На урочисте відкриття нового спортивного об'єкта завітали голова Іллінецької райдержадміністрації Богдан Кузнец, перший засупник голови райдержадміністрації Володимир Любаревич, Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко, начальник віддліу освіти, культури,молоді та спорту Ольга Долгова. З вітальними словами та побажаннями досягти високих спортивних результатів гості звернулися до учнів і колективу школи та подарували юним спортсменам футбольні м'ячі.

"Створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю. Завдання на сьогодні полягає в ефективному використанні таких майданчиків. Відтепер школярі та молодь громади матимуть можливість у вільний час займатися спортом на майданчику,тим самим зміцнюючи своє здоров'я"- зазначив очільник громади Сергій Тітаренко.

Право перерізати стрічку та відкрити майданчик надано почесним гостям та учням Кальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Сергію Шмигорі та В'ячеславу Орлову.

Щира вдячність усім причетним до зведення спортивного майданчика, а  шанувальникам здорового способу життя - успішних тренувань та високих спортивних досягнень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень