A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

У Дашівській ТГ відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 30.09.2022 15:55
Кількість переглядів: 12

Напередодні Дня працівників освіти, який щорічно відзначають у першу неділю жовтня, у Дашівській громаді відбувся урочистий прийом  представників освітньої галузі громади.З вітальним словом з нагоди професійного свята до присутніх звернулися селищний голова Сергій Тітаренко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради Ольга Долгова.

«Сьогодні освітяни– це команда надійних, енергійних, цілеспрямованих працівників,які виховують патріотів, свідомих громадян нашої держави.Водночас педагоги демонструють неабияку міць, витримку, єдність та надійно тримають волонтерський фронт. Дякую кожному з вас за самовідданість справі,  професіоналізм та віру в наших дітей»,-зазначив  голова громади.

 Ольга Долгова у своєму виступі  відзначила здобутки освітньої галузі у 2021-2022 н.р. та подякувала освітянам за їхню наполегливу, невтомну  працю в умовах воєнного стану заради перемоги України:
«Щира вдячність педагогічним працівникам за те, що плекаєте душу кожного маленького українця. Виховуючи незламних українців, ви захищаєте нашу країну іншою зброєю – освітою. Бажаємо вам міцного здоров’я, добра, миру, нових педагогічних звершень заради майбутнього нашої країни».
 
З нагоди свята низку педагогічних працівників відзначено грамотами Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА, виконавчого комітету Дашівської селищної ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень