A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

"Щасливі діти нашої планети":у Дашівській ТГ відзначили День захисту дітей

Дата: 05.06.2021 16:43
Кількість переглядів: 14

 3 червня 2021 року на спортивному майданчику в смт Дашів відбувся культурно-мистецький, розважальний захід «Щасливі діти нашої планети». У заході взяли участь понад 100 дітей  громади. З вітальним словом до присутніх звернулась начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради Долгова Ольга Андріївна, яка привітала усіх учасників свята, побажала дітлахам гарних канікул, активного відпочинку та приємних вражень.

                                      

Свято розпочалося з концертної програми, в якій взяли участь талановиті діти нашої громади: Вікторія Москаленко, Оля Осадчук, Карина Кривдюк, Анастасія Крижанівська та танцювальний колектив «FREEDOM». Далі діти стали не просто глядачами, а й учасниками дійства, що проводилися на визначених локаціях: майстер-клас «Лялька-мотанка», «Відгадай мелодію», акція «Міняю кульку на вірш», інтелектуальна гра «Хто Я?», «Хвилинка мистецтв», «Веселе естафета», «Перетягування линви», «Караоке на майдані».  Також організована виставка малюнків «Світ очима дітей» та фотогалерея «Мирна країна- щаслива дитина».

Завершилося  свято нагородженням учасників подяками та солодкими подарунками.  Яскравим моментом для дітей став танцювальний флешмоб «Щасливі діти». 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень