A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

У Дашівській громаді відбулись урочистості до Дня працівників освіти

Дата: 29.09.2023 16:44
Кількість переглядів: 67

Напередодні Дня працівників освіти, який щорічно відзначають у першу неділю жовтня, у Дашівській громаді відбувся урочистий захід для представників освітньої галузі громади.З вітальним словом з нагоди професійного свята до присутніх звернулися секретар Дашівської селищної ради Світлана Войченко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ольга Долгова.

«Щира вдячність вам, шановні педагоги,за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.
Бажаю Вам Миру в нашій Незламній Країні, міцного здоров’я Вам та Вашим сім'ям, невичерпної енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності!»—зазначила  Світлана Володимирівна.

 Ольга Андріївна привітала присутніх та подякувала освітянам за їхню наполегливу, невтомну  працю в умовах воєнного стану заради перемоги України:
«Щира вдячність педагогічним працівникам за те, що плекаєте душу кожного маленького українця. Сьогодні освітяни —не просто талановиті та прогресивні особистості. Сьогодні ви—захисники України, волонтери, психологи, які власним прикладом формують сильне майбутнє. Ваш незламний дух знаходить відгук у ваших вихованцях і учнях.Бажаємо вам міцного здоров’я, добра, миру, нових педагогічних звершень заради майбутнього нашої країни».
 
З нагоди свята низку педагогічних працівників відзначено грамотами Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА, виконавчого комітету Дашівської селищної ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Зі святом, шановні освітяни!Нехай ваш професійний шлях буде осяяний успіхами та вдячністю ваших вихованців!Перемоги нам та світлого майбутнього!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень