A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

"Активна молодь-сильна громада":у Дашівській ОТГ створили Молодіжну раду

Дата: 24.09.2020 17:05
Кількість переглядів: 33

23 вересня 2020 року  в залі засідань Дашівської селищної ради відбулися установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Дашівській селищній раді. Віднині активна молодь матиме можливість брати участь у формуванні та реалізації молодіжної політики в громаді.

             

У засіданні взяли участь Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко, секретар Дашівської селищної ради Світлана Войченко, члени ініціативної групи зі створення Молодіжної ради, кандидати до складу Молодіжної ради.

«Ідея створення молодіжної ради стала важливим кроком на шляху реалізації молодіжної політики в громаді. Адже найкраще зрозуміти та вирішити питання молоді, може тільки вона сама. Сучасна молодь має інший світогляд, мрії, прагнення, тому для більш ефективної роботи цього напрямку необхідне залучення молодих та активних  жителів громади. Сьогодні хочу привітати кожного особисто, адже вступ до молодіжної ради – відповідальне рішення. Вірте в себе, не бійтеся висловлювати свої думки, пропозиції. Бути причетним до розвитку громади, набуваючи при цьому неоціненний досвід – це варто зусиль і часу. Щиро бажаю успіхів та продуктивної роботи»,-зазначив очільник громади Сергій Тітаренко.

До складу Молодіжної ради увійшли 12 представників інститутів громадянського суспільства віком від 14 до 35 років.Серед них представники закладів освіти, культури, учнівського самоврядування.Шляхом відкритого голосування обрано голову, заступника голови та секретаря  Молодіжної ради.

Очолюватиме новостворену Молодіжну раду місцева активістка, дашівчанка Алла Баранець.Надія Крилова - заступник Молодіжної ради, секретарем Молодіжної ради  обрано Надію Крилату.

Вітаємо усіх учасників Молодіжної ради і сподіваємось, що Рада стане центром молодіжної активності, плідної праці та великих звершень, спрямованих на покращення життя молоді в громаді!

Протокол Установчих зборів

Розпорядження про затвердження складу МР

Склад МР

Положення про МР

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень