A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Учні Дашівської ЗОШ - переможці обласного етапу фотовиставки "Україна - це ми!"

Дата: 29.01.2021 17:06
Кількість переглядів: 32

На виконання наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 16 грудня 2020 року №360 «Про проведення фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» у період з 21 грудня до 22 січня 2021 року Вінницьким обласним центром туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій проведено обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» у форматі онлайн.

На розгляд оргкомітету з проведення заходу надійшло 259 робіт з 10 районів (Вінницького, Калинівського, Липовецького, Літинського, Мурованокуриловецького, Теплицького, Тиврівського, Тульчинського, Хмільницького, Чернівецького), 8 міст (м. Вінниці, м. Жмеринки, м. Калинівки,  м. Козятина, м. Могилів-Подільського, м. Шаргорода, м. Ладижина, м. Хмільника) та 7 ОТГ (Барської, Вороновицької, Джулинської, Городківської, Дашівської, Тульчинської, Стрижавської).

Усі надіслані фотографії містять зображення за тематикою «Україна – це ми!», а роботи, що стали переможцями і призерами обласного етапу Фотовиставки, повністю відповідають вимогам Порядку проведення зазначеного заходу.

За результатами Конкурсу Пойта Анна, учениця 9- А класу та колектив Дашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів здобули перемогу. Учениця 4-А класу Місяць Ангеліна, стала призером Конкурсу.

 

Щиро вітаємо переможців та призерів Конкурсу!Зичимо успіхів та нових здобутків!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень