A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Вокальний ансамбль "Мелодія" здобув срібло на Міжнародному фестивалі хорового співу "Над Собом пісня дзвінко лине" імені Віталія Іжевського

Дата: 14.06.2024 14:36
Кількість переглядів: 47

14 червня в Іллінцях розпочав свою роботу VІІІ  Міжнародний фестиваль- конкурс хорового співу "Над Собом пісня дзвінко лине" імені Віталія Іжевського.Заявки на участь в конкурсі подали 57 колективів , з  них 44 - із 17 областей України та 11 колективів - із зарубіжних країн: Румунії, Молдови, Латвії, Німеччини, Канади, Швейцарії, Фінляндії.
  Голос рідної землі, батьківщини Віталія Іжевського,  на фестивалі гідно презентував вокальний ансамбль "Мелодія" КЗ " Дашівський центр культури і дозвілля". 

Фото без опису


  Талановиті дашівчанки  продемонстрували високий рівень пісенного мистецтва, сценічну культуру, глибину та душевність виконання і , за рішенням професійного, високоповажного журі, здобули гідну оцінку - ІІ місце у Міжнародному  фестивалі- конкурсі!!!
    Щира вдячність за велику кропітку роботу, професіоналізм, любов до народної пісні всім учасникам вокального ансамблю, які, незважаючи на зайнятість, знаходили час та бажання працювати над створенням кожної музичної композиції .
   Особлива вдячність  керівнику колективу - Яні Форостян, концертмейстеру Аркадію Скарбовійчуку та найкращому музиканту - професіоналу Роману Онофрійчуку за підготовку до пісенного конкурсу.  Завдяки всім Вам  про Дашівську громаду чують, знають, цінують на теренах області та за  її межами!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень