A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

До Міжнародного дня захисту дітей у Дашівській громаді провели футбольний турнір

Дата: 01.06.2024 21:46
Кількість переглядів: 25

В рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей сьогодні, 01 червня, у Дашівській громаді відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків 2012-2013 р.н.У футбольному поєдинку зійшлися спритні , енергійні, завзяті гравці футбольних команд з Дашева, Іллінців та Оратова.

Фото без опису

З вітальним словом до учасників звернулися заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради Надія Крилата, директор КЗ «ЦФНЗ «Спорт для всіх» Віталій Дідик.

Хвилиною мовчання присутні вшанували Захисників та Захисниць,які віддали своє життя за мирне небо, за свободу та незалежність нашої країни.

Турнір видався видовищним та  напруженим. Учасники віддавалися грі наповну та показали високий рівень майстерності, завзятість і недитячу цілеспрямованість.

За результатами безкомпромісної гри перемогу здобула ФК «Оратів», друге місце —ФК «Дашів», бронза— в іллінчан ( ФК «Старт»).

Місце у турнірній таблиці – не головне, вважають учасники змагань. Основний результат – згуртованість, яскраві емоції та гарний настрій!

Щира вдячність футбольним тренерам команд-учасниць за підготовку, батькам  юних спортсменів за підтримку! Бажаємо учасникам мирного неба, вдалих стартів, переможних поєдинків, щирих вболівальників, жит


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень