A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Увага!У закладах освіти Дашівської ОТГ призупинено освітній процес

Дата: 12.03.2020 19:39
Кількість переглядів: 16

        На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020р. №211«Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, протоколу №7 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12 березня 2020р., листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 року №1/9- 154, наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 12.03.2020 р.№127 «Про призупинення освітнього процесу в закладах освіти області», наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту від 12.03.2020 року №60-ОД «Про призупинення освітнього процесу в закладах освіти Дашівської селищної ради»,з метою попередження розповсюдження на території України коронавірусу COVID-19 в закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти Дашівської ОТГ, в тому числі в  Дашівській дитячій музичній школі, з 12 березня по 03 квітня 2020 року призупиняється освітній процес.

Рекомендації  для уникнення зараження коронавірусом:

  • Не відвідуйте місця масового скупчення людей, уникайте контакту з людьми, які мають ознаки застуди та уникайте переохолодження.
  • Регулярно проводьте вологе прибирання та очищуйте поверхні за допомогою спиртових розчинів або рідини на основі хлору.  Особливою увагу слід приділити дитячим іграшкам.
  • Часто мийте руки, особливо після повернення додому або контакту з іншими людьми, використовуючи воду та мило, не менше 20 секунд. Якщо немає можливості помити руки з милом, використовуйте спиртовий антисептик (не менше 60% алкоголю).
  • Застосуйте такий самий підхід, що й для профілактики інших ГРВІ та грипу, а саме: тримайте відстань не менше 1 метра від людей, які кашляють, чхають або мають лихоманку.
  • Не використовуйте противірусні препарати без попереднього консультування з лікарем.
  • Під час кашлю та чхання відвертайте голову від людей, що знаходяться поряд з Вами, прикривайте обличчя носовою хустинкою, серветкою або ліктем і навчіть цьому свою дитину.
  • Використовуйте медичну маску лише у випадку, якщо Ви є хворими, або якщо у Вас є грипоподібні симптоми чи ознаки застуди.
  • Обережно вилучайте використані маски та зберігайте їх у закритому контейнері.
  • Якщо у Вашої дитини є виражена задишка (часте та утруднене дихання з відчуттям нестачі повітря),негайно зверніться до лікаря!

Будьте здорові та не піддавайтеся на маніпуляції!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень