A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Новини

Хоровому колективу "Дашівські передзвони" присвоєно звання "народний"

Згідно рішення колегії управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації від 24.07.2020 року хоровому колективу "Дашівські передзвони"  КЗ "Дашівський центр культури і дозвілля" присвоєно почесне звання "народний аматорський".

10:20 27.07.2020

До відома батьків!Робота закладів дошкільної освіти в період карантину

Головним державним санітарним лікарем України затверджені Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби.

10:09 23.07.2020

До Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми у Дашівській ОТГ стартує флешмоб "Людина - не товар"

Щорічно, починаючи з 2014 року, 30 липня, світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році для підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми. Цьогоріч з метою відзначення 30 липня -  Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми та підвищення рівня поінформованості та усвідомлення громадянами гостроти проблеми торгівлі людьми,  відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради  запускає у соцмережах флешмоб "Людина - не товар".

15:23 21.07.2020

Вітання з Днем бухгалтера!

Щиро вітаємо працівників централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради з професійним святом - Днем бухгалтера!

08:05 16.07.2020

Візит очільниці Управління культури і мистецтв Вінницької ОДА до Дашівської ОТГ

З метою ознайомлення з роботою галузі культури громади, оцінки перспективи розвитку галузі в умовах децентралізації 14 липня 2020 року до Дашівської ОТГ завітала Ольга Дернова – начальник управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації.

11:31 15.07.2020

У Дашівській ОТГ до Дня родини оголошено конкурс дитячих відеороликів

У рамках відзначення Дня родини (8 липня 2020 року), з метою підвищення ролі родинного виховання у суспільстві,активізації творчого потенціалу дітей  відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради оголошує конкурс дитячих відеороликів "Щаслива родина-душа України".

16:05 06.07.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень