A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Новини

Відбулись установчі збори Молодіжної ради Дашівської ТГ

Сьогодні, 07 вересня,  в залі засідань Дашівської селищної ради відбулися установчі збори з формування оновленого складу Молодіжної ради при Дашівській селищній раді. Активна  молодь продовжуватиме брати участь у формуванні та реалізації молодіжної політики в громаді. У засіданні взяли участь заступник начальника ВОКМС Дашівської селищної ради Надія Крилата,члени ініціативної групи зі створення Молодіжної ради, кандидати до складу Молодіжної ради.

14:15 07.09.2023

У Дашівській громаді відбулась серпнева конференція педагогічних працівників

Сьогодні, 30 серпня, у Дашівській громаді відбулась традиційна освітянська подія –  серпнева конференція педагогічних працівників.Розпочався захід хвилиною мовчання у  пам’ять про загиблих Захисників та Захисниць, завдяки героїзму та подвигу яких сьогодні освітяни готуються до нового навчального року.

15:37 30.08.2023

Відбувся футбольний турнір до Дня Незалежності України

В рамках проведення заходів до Дня Незалежності України у Дашівській громаді відбувся турнір з міні-футболу серед дітей 2014-2015 р.н. Сьогодні у футбольному поєдинку зійшлися  наймолодші прихильники здорового способу життя з Дашева(ФК «Дашів»), Кальника (ФК «Кальник»), Іллінців (ФК «Іллінці») та Бершаді (ФК «Ровесник»).З вітальним словом до присутніх звернувся Дашівський селищний голова Сергій Тітаренко та побажав учасникам впевненості, успіху, щирих вболівальників та видовищної гри!

15:40 18.08.2023

"В єдності сила":молодіжний форум у Дашівській громаді

12 серпня увесь світ, а з минулого року і Україна, відзначає свято тих, хто змінює світ – День молоді!  З нагоди свята у  Дашівській громаді напередодні  відбувся молодіжний форум  «В єдності сила!», який об’єднав  представників молоді з усіх населених пунктів громади.

15:45 12.08.2023

У Дашівській ТГ провели інформаційно-просвітницький захід До Дня Державності

В рамках відзначення Дня Української Державності в Дашівській громаді відбувся інформаційно- просвітницький захід «Тисячолітній спадок державності».Захід спрямований на утвердження в свідомості української молоді концепції спадкоємності українського державотворення та розуміння необхідності захисту  української державності як фактору існування української нації.

15:28 31.07.2023

У Дашівській ТГ відбувся футбольний турнір

Спортивні турніри -традиційні заходи у Дашівській громаді.Черговий футбольний поєдинок відбувся сьогодні,26 липня, в рамках відзначення Дня Української Державності!

16:25 26.07.2023

Розпочато набір до оновленого складу Молодіжної ради

У зв’язку із завершенням роботи попереднього скликання Молодіжної ради Дашівської ТГ, формується новий склад Молодіжної ради.Запрошуємо молодих, енергійних, креативних, творчих осіб віком від 14 до 35 років Якщо  Ти бажаєш змінити свою громаду та отримати новий досвід та знання? Якщо ти хочеш навчитися як реалізовувати проекти, менеджменту, роботі в команді, почати розвивати себе та своє оточення - тоді тобі точно до нас!

10:29 14.07.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень