A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Новини

У Дашівській ТГ відбувся ІІ етап Всеукраїнських шкільних ліг з волейболу

Сьогодні, 23 лютого, на базі Дашівського ліцею було проведено II етап Всеукраїнських шкільних ліг  з волейболу серед дівчат. Участь у змаганнях взяли команди Дашівського, Китайгородського, Слободищенського, Городоцького ліцеїв та Купчинецької філії Дашівського ліцею.

15:24 23.02.2024

Учні Кальницького ліцею ім.Я.Івашкевича - переможці обласного туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв «Край, в якому я живу».

В період з 01 листопада 2023 року до 01 лютого 2024 року Вінницьким обласним центром туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій (ВОЦТСКЕ) було проведено обласний тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».Цього року  17 учасників з різних куточків Вінницької області розповідали про музеї своїх закладів освіти.

15:25 22.02.2024

У Дашівській громаді стартував ІІ етап проєкту "Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги"

Сьогодні,15  лютого, у Дашівській громаді відбулося урочисте відкриття II етапу змагань у межах проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». II етап стартував зі спортивної ліги з баскетболу. Участь у змаганнях взяли чотири команди закладів загальної середньої освіти Дашівської ТГ: команда «Леухівські коршуни» Леухівського ліцею, команда «Слободищенські вомбати» Слободищенського ліцею, команда «Форсаж» Китайгородського ліцею та команда «No name» Дашівського ліцею.

18:13 15.02.2024

Відбулось засідання Координаційної ради  з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Дашівській селищній раді

07 лютого було проведено перше у 2024 році засідання Координаційної ради  з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Дашівській селищній раді.Під час координаційної ради були підняті та обговорені наступні питання:

11:31 09.02.2024

У Дашівській ТГ відбувся територіальний етап шкільної Гімназіади з волейболу

06 лютого на базі Дашівського ліцею було проведено територіальний етап шкільної Гімназіади з волейболу серед юнаків. У змаганнях взяли участь здобувачі освіти Слободищенського, Леухівського, Китайгородського, Городоцького і Дашівського ліцеїв.

08:56 07.02.2024

Всеукраїнський конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей – 2024»

Стартував XIII Всеукраїнський конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей – 2024», приурочений до Всесвітнього дня охорони праці!До участі в конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років.

16:23 31.01.2024

Відбулось чергове засідання мовного клубу

24 січня, на базі Дашівської публічної бібліотеки імені Йосина Позичанюка було проведено чергове засідання мовного клубу «Мова єднає», присвячене Дню Соборності України .      На початку засідання бібліотекар Дашівської публічної бібліотеки Ірина Реліцька розповіла всім присутнім про історію становлення цього свята і його історичні передумови.

16:24 24.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень