A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Новини

Всеукраїнський конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей – 2024»

Стартував XIII Всеукраїнський конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей – 2024», приурочений до Всесвітнього дня охорони праці!До участі в конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років.

16:23 31.01.2024

Відбулось чергове засідання мовного клубу

24 січня, на базі Дашівської публічної бібліотеки імені Йосина Позичанюка було проведено чергове засідання мовного клубу «Мова єднає», присвячене Дню Соборності України .      На початку засідання бібліотекар Дашівської публічної бібліотеки Ірина Реліцька розповіла всім присутнім про історію становлення цього свята і його історичні передумови.

16:24 24.01.2024

Майстер-клас від Молодіжної ради "Я тебе бачу"

Відтепер кількість пішоходів, видимих для водіїв у темну пору доби, збільшилась на 96 осіб. Такий результат ініціативи Молодіжної ради Дашівської ТГ «Я тебе бачу». Протягом листопада- грудня члени Молодіжної ради провели серію майстер-класів для дітей громади з виготовлення флікерів ( брелків з світловідбиваючими елементами).

09:06 20.12.2023

У Дашівській ТГ відбулась гімназіада з шашок

10 листопада на базі Дашівського ліцею було проведено Гімназіаду з шашок. Участь у змаганнях взяли представники всіх закладів загальної середньої освіти Дашівської ТГ.

12:33 13.11.2023

Підсумки гімназіади з настільного тенісу

Сьогодні на базі Леухівського ліцею була проведена Гімназіада з настільного тенісу. Участь у змаганнях взяли команди юних тенісистів із Леухівського, Слободищенського, Дашівського, Білківського, Городоцького та Кальницького ліцеїв і Копіївської філії Дашівського ліцею.

15:03 20.10.2023

У Дашівській громаді відбулись урочистості до Дня працівників освіти

Напередодні Дня працівників освіти, який щорічно відзначають у першу неділю жовтня, у Дашівській громаді відбувся урочистий захід для представників освітньої галузі громади.З вітальним словом з нагоди професійного свята до присутніх звернулися секретар Дашівської селищної ради Світлана Войченко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Ольга Долгова.

16:44 29.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень