A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради

Новини

Відбувся турнір з міні-футболу серед дітей, присвячений Всеукраїнському дню футболу

Сьогодні, 06 травня 2023 року, в смт.Дашів відбувся турнір з міні-футболу серед дітей, присвячений Всеукраїнському дню футболу!На відкритті турніру були присутні очільник громади Сергій Тітаренко,заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Надія Крилата,в.о.директора КЗ «Спорт для всіх» Віталій Дідик,які привітали учасників турніру зі святом та побажали присутнім олімпійського здоров`я,спритності, наполегливості, яскравої та видовщної гри!

21:14 06.05.2023

Проведено І етап військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура")

4 травня на базі Копіївської філії Дашівського ліцею було проведено I етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Це був напружений і водночас яскравий на події та емоції день. Участь у грі брали 4 рої старшої вікової категорії - рій «Дашівські соколи» Дашівського ліцею, рій «Отамани» Слободищенського ліцею; рій «Нескорені» Леухівського ліцею, рій «Вільні люди» Білківського ліцею і 3 рої середньої вікової категорії - рій «Богунівець» Кальницького ліцею, рій «Нащадки козаків» Городоцького ліцею, рій «Отамани» Копіївської філії Дашівського ліцею.

13:27 05.05.2023

У Дашівський ТГ відбувся благодійний захід "Пісні незламності та волі"

Сьогодні,28 квітня,на центральній площі Дашева відбувся благодійний захід "Пісні незламності та волі"  в рамках проєкту"Культурний  фронт Вінниччини на шляху до Перемоги".Концертну програму заходу" Пісні незламності та волі" підготував КЗ"Дашівський центр культури і дозвілля". Своє мистецтво продемонстрували  кращі самодіяльні колективи Дашівщини.На ярмарку продавали - купували різноманітні смаколики, вироби майстрів народного мистецтва, квіти та саджанці декоративних рослин, тощо.

14:15 28.04.2023

У закладах освіти розпочато підготовку до опалювального сезону 2023/2024 рр.

Відділом освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради  було проведено  тендерну закупівлю  1375 м.куб. дров паливних  на загальну суму - 2 664 750,00 грн., що забезпечує 100-відсоткову потребу закладів освіти та  культури Дашівської громади в твердому паливі.

14:05 26.04.2023

Організаторів інклюзивних проєктів запрошують до участі у конкурсі «Кращі інклюзивні практики – 2023»

Сьогодні українці продовжують працювати в умовах війни, під звуки сирен та обстрілів. Не виключення і робота з людьми з інвалідністю – складна, непопулярна, але така необхідна для створення інклюзивного суспільства в Україні. Інформування громади про такі практики та обмін досвідом – це важливі шляхи розв’язання проблеми створення інклюзивного суспільства. Тому, Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023».

09:10 18.04.2023

Результати вибору підручників для 5,6 класів

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 30 вересня 2022 року №870 «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у 2022-2023 роках (5 та 6 класи)»

15:20 12.04.2023

Відбувся збір лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Дашівської ТГ

11 квітня відбувся збір лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти Дашівської територіальної громади. У роботі взяли участь лідери учнівського самоврядування, координатори від закладів освіти, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Валентина Головченко та координатор роботи учнівського самоврядування Дашівської громади – Яна Пойта.

15:29 11.04.2023

Відбулось засідання колегії ВОКМС Дашівської селищної ради

Сьогодні, 23 березня 2023 року, відбулось засідання колегії відділу освіти, культури, молоді та спорту Дашівської селищної ради.Захід відбувся під головуванням начальника відділу Ольги Долгової за участі керівників закладів освіти Дашівської громади.

13:05 23.03.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень